Obnoviť stránku

Sylvanian Families Mestský poschodový dom so svetlami

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Sylvanian Families Mestský poschodový dom so svetlami

Postavičky Sylvanian Families boli vytvorené v roku 1985 v Japonsku. Postupne sa stali celosvetovým hitom, na ich motívy vznikol rad hier a animovaných rozprávok, dokonca bol založený klub ich priaznivcov. Postavičky Sylvanian Families boli pôvodne lesné tvory zoskupené do rodín. V posledných rokoch však pribudli aj domáce a divé zvieratká. Ku všetkým postavičkám je vždy možné dokúpiť rôzne vybavenie, ako sú domčeky alebo autíčka, aby rodinky mali všetko potrebné pre každodenný život aj nevyhnutnú relaxáciu.

Jedinečná herná sada Mestský poschodový dom so svetlami umožní vašemu dievčatku užívať si hru s obľúbenými postavičkami Sylvanian Families. Táto unikátna stavba ponúka rôzne varianty stavania. V hornom poschodí je možné jednu stenu medzi dvoma izbami variabilne posúvať a upravovať tak veľkosť izbičky. Otváracie dvojkrídlové dvere umožnia pohodlný vstup na terasu. Zábradlie, schodisko a krídla domu sa dajú upravovať podľa potreby a fantázie.

Keď sa vonku zotmie, v tomto veľkom dome všetko ožije. Do dolnej časti sa vkladajú 2 AA batérie, spínače na svetlá sú umiestnené na stenách izieb, kde možno rozsvietiť. Vychutnajte si spoločne s postavičkami večeru, ukladanie do postieľky, večerné čítanie alebo napríklad kávu. V sade nájdete zábradlia, svetlá a trávnik. S touto úžasnou hračkou strávi vaša malá princezná hodiny skvelej zábavy a zároveň si bude rozvíjať schopnosť opatrovania o ostatných. Figúrky a doplnky nie sú súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia:

Motív:
Sylvanian Families

Napájanie:
2× AA batérie

Obsah balenia:
Poschodový dom
Zábradlia
Svetlá
Koberec/trávnik

Odporúčaný vek:
4+

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Použitie Na hranie

Poznáte z

Poznáte z Sylvanian Families
Kód:  HRAa1115
Produktové číslo:  8711915027526

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03