Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Merkur kamión

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -5 %
18,90 € 19,90 €

Merkur kamión

Snáď každý, keď počuje slovo MERKUR, si spomenie na planétu našej slnečnej sústavy, ale väčšina snáď aj na najznámejšiu českú hračku rovnakého názvu. Merkúr je názvom vláčikov a kovovej stavebnice, ktorá vznikla začiatkom minulého storočia v Polici nad Metují. Tradičná česká kovová konštrukčná stavebnica, z ktorej môžete stavať podľa svojej fantázie alebo použiť priložený návod na zostavenie najrôznejších modelov. Všetko môžete zostaviť pomocou skrutiek a matičiek, ktoré sú súčasťou balenia. Stavebnica Merkur tentoraz zameraná na stavebníctvo. Zo stavebnice je možné podľa návodu zostaviť 10 rôznych modelov.
Parametre a špecifikácia:
Počet dielov:
202 ks
Rozmery:
255 x 180 x 50 mm
Hmotnosť:
0,2 kg

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Stavebnice a puzzle

Materiál Kov
Počet dielikov 202 ks
Vlastnosti Veľké
Téma Dopravné prostriedky, Retro
Kód:  LO901b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592782001570

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02