Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Merkur CLASSIC C 05

5 3 hodnotení
95,90 €

Merkur CLASSIC C 05

Merkur je synonymom pre českú kvalitu kovovej stavebnice a vláčikov, ktorá vznikla začiatkom minulého storočia v Polici nad Metují. Do rúk sa vám dostáva urobený skvost v podobe exkluzívnej kovovej stavebnice balenej v štýlovom predvojnovom dizajne, z ktorej môžete zostaviť až 217 úžasných modelov. Vnútri nájdete súčiastky vyrobené z tradičných materiálov v typických merkurovských farbách a uložené v papierových vložkách alebo kovových a papierových krabičkách. Súčasťou balenia je aj 94-stránková obrázková návodová knižka. Vhodné pre deti od 7 rokov.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Stavebnice a puzzle

Materiál Kov
Počet dielikov 217 funkcií
Vlastnosti Veľké
Téma Iná téma, Retro
Kód:  LO902h
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592782003444
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04