Obnoviť stránku

Mercedes-Benz GLS 63 – červené

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Mercedes-Benz GLS 63 – červené

Splnený sen každého malého chlapca! Červený Mercedes-Benz GLS 63 je dokonalý zmenšený model skutočného auta s úplne reálnymi funkciami a skvelými vychytávkami, vďaka ktorým si malí motoristi užijú jazdu ako nikdy predtým. Dve sedačky s bezpečnostnými pásmi už čakajú na malých pasažierov. Stačí šliapnuť na pedál a autíčko sa vďaka elektronickému riadeniu plynulo rozbehne. Štyri motory sa starajú o pohon všetkých kolies a ponúkajú hneď tri rýchlosti vpred a jednu vzad. Rodičia môžu rýchlosti jazdy kontrolovať aj na diaľku pomocou diaľkového ovládania. Mäkké polymérové EVA kolesá sa postarajú o hladkú a tichú jazdu. Spestrenie prinášajú zvukové efekty, prípojka na MP3, USB či SD kartu, podsvietená palubná doska a veľké množstvo iných doplnkov.

Kľúčové vlastnosti Mercedes-Benz GLS 63, čeverná

  • Úžasné elektrické auto pre deti, vyzerá ako naozajstné
  • V červenej farbe
  • Otváracie dvere a kapota, svietiace svetlá, klaksón, podsvietená palubná doska
  • Mercedes-Benz GLS 63 poháňajú štyri 45W motory
  • Auto ide rýchlosťou 3 – 7 km/h a ponúka 3 rýchlosti vpred a 1 vzad
  • Rýchlosť auta možno kontrolovať pomocou diaľkového ovládania alebo kompletne zastaviť pomocou núdzovej brzdy
  • Mäkké polymérové EVA kolesá zaručujú hladkú a tichú jazdu
  • Dve polstrované sedačky s trojbodovými bezpečnostnými pásmi
  • Perfektná výbava v podobe prípojky MP3, slotu na SD kartu a USB
  • Nabíjací adaptér je súčasťou balenia
  • Ideálne pre deti 3 – 8 rokov

Mercedes-Benz GLS 63 v plnej výbave

To, že ide o elektrické autíčko pre deti, ešte neznamená, že nebude perfektne vybavené. Deti sa môžu tešiť na otváracie dvere i kapotu, funkčné svetlá a podsvietenú palubnú dosku. Auto je na nerozoznanie od skutočného. Tým ale zábava ani zďaleka nekončí! Mercedes-Benz GLS 63 má v základnej výbave klaksón a tlačidlá na ovládanie hudby, hlasitosti zvuku a zvukových efektov. Navyše nechýba prípojka na MP3 a slot na USB či SD kartu, takže neobmedzenej zábave v ceste nič nestojí.

Nabi a choď!

Prevádzka a údržba červeného elektrického auta pre deti Mercedes-Benz GLS 63 sú veľmi jednoduchá. Autíčko stačí nabiť a občas očistiť od prípadných nečistotôt. Štyri 12 V motory s výkonom 45 W pohodlne nabijete pomocou priloženého adaptéra za dobu 5 – 8 hodín. Rýchlosťou 3 – 7 km/h potom auto bude jazdiť približne 2 – 3 hodiny.

Hmotnosť:
38 kg

Nosnosť:
55 kg

Kód:  HRAjd0009
Produktové číslo:  8586019940138

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11