Obnoviť stránku

Mega Bloks Zostav Si Mimoňa

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mega Bloks Zostav Si Mimoňa

Stavebnica Mega Bloks Zostav Si Mimoňa iste poslúži ako skvelý darček pre všetkých zručných chlapcov a dievčatá. Telo je tvorené množstvom rôznorodých kociek a stane sa tak skvelým prostredníkom na rozvoj jemnej motoriky a logiky vášho dieťaťa. Mimoň je naviac určený deťom už od siedmich rokov.

Hlavné vlastnosti stavebnice Mega Bloks Zostav Si Mimoňa

  • Vhodná pre deti od 7 rokov
  • Napomáha rozvoju motoriky a logiky
  • Stavebnica Zostav Si Mimoňa slúži tiež ako pokladnička
  • Kombinovateľnosť s inými stavebnicami

Veľká stavebnica, veľká zábava

Veselý Mimoň Dave v hravom havajskom kostýme roztancuje aj teba. Táto veľká postavička inšpirovaná tretím dielom animovanej série Ja, zloduch sa skladá zo 668 dielikov a na výšku meria 26 cm. Jednotlivé dieliky sú navyše kompatibilné s inými stavebnicami tejto značky – stavebnice tak môžete rôzne kombinovať a postaviť si celú armádu Mimoňov ako z filmovej série.

Kód:  HRAjd0329
Produktové číslo:  0887961479584
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03