Obnoviť stránku

Mega Bloks Fb Pracovňa Malého Staviteľa

Mega Bloks Fb Pracovňa Malého Staviteľa

Herný stolík Mega Bloks Fb Pracovňa Malého Staviteľa je presne tým, čo vaša ratolesť potrebuje k svojmu zdravému vývoju a neobmedzenej zábave. So stavebnicou v hravom farebnom vyhotovení zažije veľa dobrodružných príbehov a osvojí si motorické zručnosti už v ranom veku. Hračka je určená deťom od jedného do piatich rokov, a vďaka skladacím nožičkám je plne prenosná.

Hlavné prednosti stavebnice Mega Bloks Pracovňa Malého Staviteľa

  • Prenosný herný stolík
  • Stavebnica je určená deťom od 1 do 5 rokov
  • Obsahuje 30 kociek a špeciálnych dielov
  • Kombinovateľná s inými stavebnicami Mega Bloks
  • Perfektná pre predškolský vývoj dieťaťa

Hračka s mnohými možnosťami

Chcete postaviť čerpaciu stanicu? Alebo snáď kúzelné mestečko s obchodíkom a semaforom pri ceste? Mega Bloks Fb Pracovňa Malého Staviteľa obsahuje 30 kociek a ďalších špeciálnych dielikov, z ktorých je možné postaviť oboje. Súčasťou balenia sú aj dve malé autíčka, ktoré sa dajú zapojiť za seba. Okrem zábavných dní plných smiechu poskytne stavebnica vášmu dieťaťu aj dostatok podnetov vhodných k rozvoju jemnej motoriky, logiky, a kreativity. Pri zostavovaní farebných kociek sa navyše naučí ľahko rozoznávať farby a počítať.

Stavebnicu môžete mať stále pri sebe

Chystáte sa na výlet či na návštevu, a chcete sa uistiť, že svojho malého kutila dostatočne zabavíte? Vezmite stolík so sebou. Okrem skladacích nožičiek je vybavený aj špeciálnym uchom, vďaka ktorému bude prenos stavebnice naozaj jednoduchý.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 30 ks

Téma

Téma Budovy

Materiál

Materiál Plast

Rozmery

Výška 40,5 cm
Kód:  HRAjd0324
Produktové číslo:  0887961780390
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13