Obnoviť stránku

Mega Bloks Cat Nákladiak

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mega Bloks Cat Nákladiak

Stavebnica Mega Bloks – Nákladné auto s kockami nadchne nielen každého malého chlapca, ale aj jeho otecka, pretože v každom chlapcovi bez rozdielu veku drieme túžba riadiť veľké nákladné auto. S nádherne vypracovaným nákladným autom CAT s hlbokou sklápacou korbou prepravíš celý náklad zo staveniska. Na pieskovisku si s autom s obrovskými čiernym kolesami užiješ báječnú zábavu pri hrabaní piesku, jeho prevážaní a vysypávaní z korby. Hračka rozvíja jemnú detskú motoriku, je vyrobená z kvalitného a nezávadného plastu a je vhodná pre chlapcov od 1 roku veku.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Plast

Rozmery auta:
23,4 × 15 × 17,8 cm

Odporúčaný vek:
Od 1 roka

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1 rokov

Stavebnice a puzzle

Materiál Plast
Kód:  HRAa4549
Produktové číslo:  0065541078871

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17