Obnoviť stránku

Medvídek Pú – Vkladací hrniec s tvarmi a kalíškami

5 1 hodnotení
12,90 €

Medvídek Pú – Vkladací hrniec s tvarmi a kalíškami

Medvedík Pú – Vkladací hrniec s tvarmi a kalíškami je multifunkčná hračka pre deti už od 6 mesiacov. Rôzne veľké nádobky sa dajú stavať do komína alebo možno využiť veko na hrnci a vkladať cez neho dovnútra 3 rôzne tvary. Hračka je ideálna aj na použitie vo vani, pretože cez kalíšky môže pretekať voda. Zameraná je na rozvoj a precvičovanie jemnej motoriky, rozpoznávanie tvarov aj farieb a prinesie vašim deťom zábavu na dlhé hodiny. Kvôli ľahkému skladovaniu a prenášaniu možno všetky časti pohodlne uložiť do hrnca.

Parametre a špecifikácia:

Hračka určená aj do vody.

Materiál:
Plast

Rozmery:
31 x 24 x 16 cm

Odporúčaný vek:
6 mesiacov +

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 0,5 rokov
Odporúčaný vek od 6 mesiacov

Materiál

Materiál Plast
Kód:  QBM067
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5011666721258
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19