Obnoviť stránku

Mattel View Master Zážitkový balíček – Podvodný svet

Príslušenstvo k tovaru

Mattel View Master Zážitkový balíček – Podvodný svet

Tento VM Zážitkový balíček Underwater umožňuje spoznať podmorský svet plný zaujímavých zvierat a rastlín! Balíček je vytvorený pre VR okuliare View-Master a dovoľuje pozorovať život pod vodnou hladinou pomocou virtuálnej reality. Vydajte sa spoločne so svojimi deťmi na prieskumnú výpravu do tohto tajuplného a dobrodružného sveta a spoznávajte neznáme druhy živočíchov.

Kľúčové vlastnosti

  • Zážitkový balíček na poznávanie života pod vodou
  • Deti učí zábavnou formou hry
  • Svet plný zážitkov vo virtuálnej realite
  • Dobrodružné a poučné
  • Určené pre VR okuliare

Zábavné učenie

Virtuálny svet View-Master je vhodný pre všetky deti a poskytuje bezpečné prostredie plné nádherných miest. Vďaka tomuto balíčku tak originálne a predovšetkým zábavne poučíte vaše deti.

Balenie obsahuje tri kotúče, aktivačnú kartu a návod. Stiahnutie súvisiacich aplikácií je zadarmo. Pre fungovanie je potrebné použiť kompatibilný smartfón. Okuliare sa predávajú samostatne.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 7 rokov
Kód:  HRAa9473
Produktové číslo:  0887961346947

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13