Obnoviť stránku

Mattel Monster High Stunning Trees

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mattel Monster High Stunning Trees

Ako jej trefné meno napovedá, bábika Mattel Monster High Stunning Trees je strašidelne čarovná a stane sa skvelou hračkou pre každé dievčatko s fantáziou. Bábika má takmer 37 cm a je obklopená vetvami čarovného stromu, ktorý ju ovíja a obrastá jej ruky aj nohy. Pri otočení tlačidlom na jej chrbte sa konáre začínajú popínať. Vďaka tomu vyzerá ako pravá lesná víla. Bábiku možno nechať vystavenú v kmeni stromu, alebo ju vybrať a len tak sa s ňou hrať. Malé fanúšičky si môžu pripomenúť svoje obľúbené scény z filmov Monster High alebo vytvárať nové strašidelné príbehy.

Kľúčové vlastnosti bábiky Mattel Monster High Stunning Trees

  • Bábiku možno nechať vystavenú, alebo sa s ňou hrať
  • Je vhodná pre dievčatá už od 6 rokov veku
  • Stunning Trees je súčasťou série bábik Monster High známych z animovaných príbehov
  • Súčasťou balenia je bábika so šiestimi doplnkami vrátane pňa stromu

Jedinečná lesná víla

Súčasťou balenia sú aj ďalšie doplnky z hlbokého lesa – kvetina, hmyz a pavučina, ktoré môžeš zavesiť na jej široké konáre. Stunning Trees je oblečená do šiat s čiernym živôtikom a volánovou sukňou s obrázkami hmyzu a topánok s detailami lístkov. Bábika má pruhované vlasy, rozvetvené uši a jej pokožka vyzerá ako kôra stromu. Dievčatká môžu zozbierať všetky bábiky Monster High a vytvoriť svoj vlastný komplexný svet fantázie.

 

Parametre a špecifikácia

Značka a edícia

Značka Monster High
Kód:  HRAjd0284
Produktové číslo:  0887961460261
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03