Obnoviť stránku

Vláčik Tomáš - Set Demolácia v dokoch

Príslušenstvo k tovaru

Vláčik Tomáš - Set Demolácia v dokoch

Herný set Demolácia v dokoch zo známeho seriálu príbehov Rušeň Tomáš a jeho priatelia ponúka nové dobrodružstvá, ktoré si môžu vaše deti samy vymyslieť, zinscenovať a zahrať. Tentoraz sa bude príbeh odvíjať v dokoch, kde žeriav Cranky má problém s nákladom, ktorý sa mu poriadne rozkýval a nešťastnou náhodou zbúral priľahlú budovu aj všetko ďalšie príslušenstvo okolo. A kto mu pomôže? Mašinka Tomáš sa už blíži, ale prejde alebo ho to tiež zastaví? Nechajte svoje deti strhnúť príbehom, ktorý budú vymýšľať a vytvárať sami. Vitajte na ostrove Sodor... 

Sada obsahuje mašinku Tomáša. Zložiteľné koľaje, po ktorých mašinka sama jazdí. Ďalej tu nájdete pohyblivý žeriav s hákom na zavesenie nákladu, náklad, budovy, ktoré sa nákladom nechajú rozbúrať a ďalšie príslušenstvo ako napr. barely.

kľúčové vlastnosti

  • Obsahuje mašinku, koľaje a mnoho príslušenstva.
  • Rozvíja fantáziu, manipulačné schopnosti a hra bude zakaždým iná.
  • Vhodne pre deti od 3 rokov.
  • Požadované 2 AAA batérie.

Hernú sadu Demolácia v dokoch je možné prepojiť aj s ďalšími hernými setmi, čím sa možnosti využitia a hrania ešte znásobia, čo vaše deti určite ocenia. Čím viac komponentov, tým prepracovanejšie hry, väčší priestor pre fantáziu a dlhšia doba, kedy sa budú vaše deti spokojne hrať.

Kód:  HRAif0656
Produktové číslo:  0887961368208

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11