Obnoviť stránku

Fisher-Price - Hudobné kľúče

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fisher-Price - Hudobné kľúče

Hudobné kľúče sú krásna didaktická hračka vo veselých farbách, ktorá vaše dieťa zabaví doma aj v kočíku. Hračka má jednoduchý prívesok, ktorým rýchlo a ľahko môžete kľúče pripevniť ku kočíku, aby ich vaša ratolesť nemohla vyhodiť z kočíka a stratiť. Zábavná hračka pobaví vaše dieťa realistickými zvukmi a pozitívnou hudbou, alebo sa môže vaše dieťatko prezerať v umelom nerozbitnom zrkadle. Krásne farebné kľúče otvárajú deťom svet dotykovej zábavy, dajú sa hrýzť a prívesok, ktorý je súčasťou kľúčov, bude vaše dieťa dlho zaujímať. Dajte deťom zaujímavú hračku na skúmanie a hranie aj na prechádzke!

Vlastnosti hračky

  • Je krásne farebná
  • Vydáva zvuky
  • Hrá melódie
  • Jeho súčasťou je zrkadlo a úchyt v podobe krúžku

Krásna hračka na doma i do kočíka

Tri žiarivo farebné kľúče na prepojiteľnom krúžku sú určené deťom už od narodenia. Hračka jedinečným spôsobom trénuje motoriku i prirodzenú zvedavosť a chuť skúšať nové a nepoznané. Hračka spoľahlivo zabaví vaše dieťa vo chvíľach, keď sa mu nemôžete venovať, ale bude tiež skvelým pomocníkom vo chvíľach, kedy si s dieťatkom chcete hrať. Stláčajte tlačidlá a ukážte svojmu dieťaťu, ako si môže s hračkou hrať!

 
 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  HRAa6668b
Produktové číslo:  ASRT887961318845

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19