Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Fisher-Price Hracia dečka Rainforest Friends

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fisher-Price Hracia dečka Rainforest Friends

Ak premýšľate, akú prvú hračku dať svojmu novorodeniatku alebo očakávate príchod bábätka v rodine a hľadáte vhodný darček, tak hracia dečka Rainforest Friends od Fisher-Price je určite ideálna voľba. Nad dečkou sa nachádzajú dve mäkké hrazdičky, na ktoré ľubovoľne zavesíte päť farebných hračiek v podobe levíka, žirafy, vtáčika, zebry a opičky. Levíček je zároveň hudobnou hračkou, ktorá má dva zvukové módy. Tieto hračky možno aj jednotlivo použiť ako hrkálky.



Kľúčové vlastnosti hracej deky Fisher-Price Rainforest Friends

  • Jedna z ideálnych prvých hračiek pre novorodencov
  • Dve mäkké hrazdičky nad dečkou, na ktoré možno zavesiť päť hračiek
  • Dieťa sa môže hrať ležmo aj posediačky
  • Jednotlivé hračky možno použiť ako hrkálky
  • Levíček je zároveň hudobnou hračkou
  • Dečku Fisher-Price Rainforest Friends možno prať v práčke

Dieťa sa môže hrať ležmo aj posediačky

Vystužená dečka Fisher-Price Rainforest Friends navrhnutá tak, aby sa deti mohli hrať v ľahu aj v sede. Deti si tak budú rozvíjať motorické zručnosti, uvažovanie a budú sa učiť riešiť problémy.

Jednotlivé hračky možno použiť ako hrkálky

Hračky hracej deky Fisher-Price Rainforest Friends možno použiť aj jednotlivo a prispôsobiť si dečku podľa potrieb bábätka. Jemné úchopy pomáhajú v rozvoji jemnej motoriky a obratnosti.

Hraciu deku Fisher-Price môžete vložiť do práčky

Textilné materiály, z ktorých je deka vyrobená, sú príjemné a ľahko udržiavateľné. Dečku je možné vložiť pohodlne do práčky.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AA
Počet batérií 2 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia
Kód:  HRAif0613
Produktové číslo:  0887961086157

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01