Obnoviť stránku

Mattel Fisher-Price Charlieho Deň v lome

Príslušenstvo k tovaru

Mattel Fisher-Price Charlieho Deň v lome

Herná súprava Charlieho deň v lome zo známeho seriálu príbehov Lokomotíva Tomáš a jeho priatelia ponúka nové dobrodružstvá, ktoré si môžu vaše deti sami vymyslieť, zinscenovať a zahrať. Tentoraz sa bude príbeh odvíjať v lome, kde vláčik Charlie nakladá nalámaný kameň, ktorý sa pohyblivou pílou oddelí a po šmykľavke skĺzne až do vagónu, ktorý je možné zavesiť za Charlieho. Vitajte na ostrove Sodor a nechajte svoje deti zaujať príbehom, ktorý budú vymýšľať a vytvárať sami.

Súprava obsahuje motorizovaný vláčik Charlieho s odnímateľnými vagónikmi. Zložiteľné koľaje, po ktorých vláčik sám jazdí. Ďalej tu nájdete pohyblivú pílu, časť skaly, šmýkačku nákladu, a ďalšie príslušenstvo.

Kľúčové vlastnosti

  • Obsahuje motorizovanú mašinku, koľaje a mnoho príslušenstva.
  • Rozvíja fantáziu, manipulačné schopnosti a hra bude zakaždým iná.
  • Vhodné pre deti od 3 rokov.
  • Požadované 2 AAA batérie.

Hernú súpravu Charlieho deň v lome je možné prepojiť aj s ďalšími hernými súpravami, čím sa možnosti využitia a hrania ešte znásobia a to vaše deti určite ocenia. Čím viac komponentov, tým prepracovanejšie hry, väčší priestor pre fantáziu a dlhšia doba, kedy sa budú vaše milé deti spokojne hrať.

 
Kód:  HRAif0651
Produktové číslo:  0887961427844

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02