Obnoviť stránku

Mattel Barbie Dream horse kôň snov

3,5 6 hodnotení

Mattel Barbie Dream horse kôň snov

Väčšina malých dievčat a slečien miluje bábiky Barbie a ani tá vaša určite nebude výnimkou. Ak jej chcete dať darček, z ktorého bude mať naozaj radosť, kúpte jej túto krásnu sadu Barbie Dream horse. V balení nájde krásnu bábiku Barbie a jej koňa snov. Nie je to len taký obyčajný kôň, pretože má dotykový a zvukový senzor, vďaka ktorému bude na vaše dievčatko reagovať. Vie chodiť, otáčať sa, rehotať sa, jesť, kývať hlavou a tancovať na pesničky, ktoré sám hrá. Bábika Barbie je veľmi štýlovo oblečená. Má blúzu, jazdecké nohavice, odnímateľnu prilbu a topánky. Kôň má ružové sedlo a opraty, takže spolu Barbie sú výborne zladení.

Kľúčové vlastnosti sady Mattel - Barbie Dream horse (kôň snov)

  • Sada Barbie a kone značky Mattel
  • Kôň má dotykový a zvukový senzor
  • Vie chodiť, otáčať sa, rehotať sa, jesť (zväzok mrkvičiek nie je súčasťou balenia), kývať hlavou, hrať pesničky a tancovať na ne
  • Bábika Barbie je štýlovo oblečená v jazdeckom oblečení a má odnímateľné doplnky
  • Vhodné pre deti od 3 rokov
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Značka a edícia

Značka Barbie

Balenie

Balenie Hracia súprava
Kód:  HRAjd0276
Produktové číslo:  0887961635317
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07