Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Mattel Barbie Dream camper karavan snov

4,9 17 hodnotení

Mattel Barbie Dream camper karavan snov

Väčšina malých dievčatiek a slečien miluje bábiky Barbie a tá vaša určite nebude výnimkou. Ak jej chcete dať darček, z ktorého bude mať naozaj radosť, kúpte jej tento krásny karavan Barbie Dream camper od značky Mattel. Po rozložení auta získa viac než 60 centimetrov herného priestoru - objaví sa kempovacia sada s miestnosťou na prespanie, bazén so schodíkmi a šmýkačkou, zo strán kuchynka a kúpeľňa. V sade nájde aj množstvo doplnkov ako ohnisko, kempovací nábytok a mnoho ďalšieho. S týmto karavanom s pojazdnými kolesami sa vaše dievčatko bude hrať dlhé hodiny...

Kľúčové vlastnosti súpravy Mattel - Barbie Dream camper (karavan snov)

  • Súprava obytného vozidla s doplnkami značky Mattel
  • Bočná strana a strecha sa odklopia, predná a zadná časť sa roztiahne - vznikne viac ako 60 cm hracej plochy
  • Rôznym odklápaním a rozložením sa objaví niekoľko miestností
  • Ku karavanu patrí mnoho doplnkov
  • Automobil má pojazdná kolesá a otočný volant
  • Detailné spracovanie Dream Camper aj doplnkov
  • Bábiky Barbie nie sú súčasťou balenia
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Možnosti Barbie Dream Camper

Z bočnej strany karavanu snov sa po odklopení stane bazén so šmýkačkou a rozkladacími schodíkmi, takže opaľovanie a vodné hry pri bazéne sa môžu stať každodennou zábavou. V zadnej časti majú bábiky Barbie šatníkovú skriňu a kúpeľňu, kde nechýba umývadlo, sprcha a toaleta. Na druhej strane nájdu kuchynku s drezom a chladničkou. Večer si bábiky môžu vybrať kempovací nábytok a na ohnisku si opiecť marshmallow cukríky. Potom si vyčistia zuby a môžu sa uložiť k spánku do hojdacích sietí. Ráno sa karavan ľahko zloží späť a bábiky môžu pokračovať v ceste za dobrodružstvom.

Pozn.: Farby a vzhľad výrobku sa môžu líšiť.

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Značka a edícia

Značka Barbie

Balenie

Balenie Hracia súprava
Kód:  HRAjd0277
Produktové číslo:  0887961439502
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07