Obnoviť stránku

Mašinka Tomáš Opičí palác

Príslušenstvo k tovaru

Mašinka Tomáš Opičí palác

Pre malé fanúšikov príbehov o mašinkách je tu hernej set zo série Mašinka Tomáš. Táto sada je inšpirovaná epizódou, kde Tomáš navštívi opičie palác v Indii. Tam sa niekoľko opíc oddelí od svojej rodiny a prežíva s Tomášom ďalšie dobrodružstvo. Set Opičí palác obsahuje celkom 16 dielikov vrátane motorizované mašinky Tomáša s vagónikmi, dvoch opíc a ďalšieho príslušenstva, z ktorého je možné zložiť uzavretý okruh. Zbierajte i ostatné mašinky a sety sa séria Track Master (predávaný samostatne) a vytvorte si dlhé vláčiky na nekonečných tratiach. Hračka je vhodná pre deti od troch rokov.

Kľúčové vlastnosti herného setu Mašinka Tomáš Opičí palác

  • S uzatvorenou tratí a mašinkou Tomášom
  • Herný set Mašinka Tomáš Opičí palác obsahuje 16 dielikov
  • Vrátane vagóniky, dvoch opíc, otočné vetvy stromu, paláce a ďalšieho príslušenstva
  • Mašinka Tomáš v novom vzhľade s opicami
  • Súčasť série Track Master
  • Určené pre deti od 3 rokov

obratné opičky

Mašinka Tomáš prejde skrz zlatý portál a okolo Opičieho paláca a platformy s konárov. Tá visí priamo nad koľajnicou a keď Tomáš prechádza pod ňou, neposedná opička mu z vagónikmivyskočí na vetvu a rozkýva sa k svojim kamarátom. Opičky môžu tiež vykukovať z paláca alebo visieť alebo stáť na portáli. Mašinka Tomáš má v tomto sete špeciálnej vzhľad, je vyzdobený obrázky opíc.

materiál:
plast

Počet dielikov:
16 (1 × mašinka, 1 × nákladné vagón, 2 × opice, 1 × palác, 1 × portál, 1 × platforma s vetiev, 1 × tráva, 1 × výhybka, 7 × koľajnice)

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Materiál

Materiál Plast
Kód:  HRAif11522
Produktové číslo:  887961702965

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01