Obnoviť stránku

Magnetická tabuľka - Malé tlačené písmo

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Magnetická tabuľka - Malé tlačené písmo

Perfektný nástroj pre výučbu písania písmen vášho dieťaťa. S pomocou magnetickej tabuľky môžete trénovať správne písanie malého tlačeného písma. Dieťa podľa nakreslených šípok magnetickou ceruzkou obkresľuje písmenká. Pomocou magnetov, ktoré reagujú na pohyb ceruzky, sa vytvára písmenko v správnom tvare a dieťa si tak fixuje správny tvar písmena a smer písania. Pohyb magnetov je cítiť aj počuť. Tabuľka je určená deťom od 3 rokov.

Pre zmazanie tabuľky stačí prejsť po ploche rukou alebo hranou ceruzky.

Výrobca KID O si zakladá na princípe učenia hrou. Deti neustále rady objavujú nové veci, a tým sa učia a osvojujú si zručnosti nevyhnutné pre život. Hračky sú kreatívne a prispievajú k rozvoju predstavivosti dieťaťa. Všetky hračky KID O sú bezpečné a vyhovujú európskym normám EN-71.

Rozmery tabuľky:
30 × 24 × 1,5 cm

 

Kľúčové vlastnosti

  • Magnetická tabuľka
  • Pre výučbu správneho písania malého tlačeného písma
  • Pre deti od 3 rokov
  • Šípky ukazujúce smer písania
 
Kód:  HRAif1749
Produktové číslo:  843583001718

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18