Obnoviť stránku

Magformers Stego Candela

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Magformers Stego Candela

Máte doma malého stavbára, ktorý miluje nové výzvy v zostavovaní? Potom ho iste oslní magnetická stavebnica Steg Candela obsahujúca LED lampu. Ide o unikátnu detskú stavebnicu, z ktorej môžete ľahko a rýchlo postaviť akýkoľvek objekt. Zároveň je to didaktická pomôcka, ktorá deťom pomôže spoznať geometrické tvary v ploche i priestore. LED svietidlo váš postavený objekt navyše rozsvieti a svoje originálne lampičky či majáky si hneď užijete aj za šera aj tmy. LED svietidlo dokáže svietiť rôznymi farbami a má hneď niekoľko režimov vrátane bieleho sveta alebo prelínania všetkých farieb. Zabudované sú v nej aj odolné permanentné batérie, ktoré môžete dobíjať priloženým USB káblom. Stavebnica obsahuje celkom 45 rôznych dielikov a je vhodná pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti stavebnice Magformers Steg Box, 45 dielikov

  • Magnetická stavebnica je uložená v praktickom boxe
  • Stavebnica obsahuje celkom 45 dielikov
  • Súčasťou Steg Box je LED svietidlo, ktoré svieti rôznymi farbami v niekoľkých režimoch
  • Stavebnica je vhodná pre deti od 3 rokov

Stavebnica obsahuje:
9 štvorcov, 12 trojuholníkov, 2 výseky, 1 oblúk, 1 trojitý obdĺžnik, 1 figúrku, 1 pár koliesok (2 podvozky), 5 Lux pyramíd, 1 LED lampu s USB napájaním, 8 Lux pyramíd trojbokých, 1 nadstavec kocky, 4 nástavcové spojky , 1 pravouhlá spojka

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 45 ks

Stavebnice a puzzle

Materiál Plast
Kód:  HRAif11123
Produktové číslo:  8809134604342
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02