Obnoviť stránku

Magformers Pikant velký

5 1 hodnotení
53,90 €

Magformers Pikant velký

Základná súprava MAGFORMERS Pikant veľký 25 je originálnou stavebnicou, ktorá bude zábavne rozvíjať schopnosti vášho dieťaťa. Už od útleho veku môže tak váš malý huncút budovať svoju fantáziu, priestorovú imagináciu, jemnú motoriku a v neposlednom rade aj kreativitu. Celá súprava MAGFORMERS Pikant veľký obsahuje celkom 25 dielikov, s ktorými sa žiadne dieťa rozhodne nezačne nudiť. Súprava MAGFORMERS pikant veľký 25 je navrhnutá pre najmenšie deti, ktoré sa na nej naučia chápať 3D priestor jednoduchých objektov. Jednotlivé diely sú vyrobené z pestrofarebného plastu, ktorý vďaka svojim vlastnostiam vydrží aj hrubšie detské zaobchádzanie.

Hlavné prednosti stavebnice MAGFORMERS pikant veľký 25

  • Ideálna súprava pre všetkých malých nezbedníkov s veľkou fantáziou
  • Vnútri nájdete celkom 25 dielikov
  • Pomáha rozvíjať priestorovú imagináciu, haptické schopnosti a kreativitu
  • Obsahuje pastelové pestrofarebné dieliky najrôznejších tvarov
  • Vo vnútri každého dielika sa nachádza malý a silný neodymový magnet
  • Rozmery balenia so stavebnicou sú 25 × 37 × 4 cm
  • Hmotnosť balenia so stavebnicou je cca 500 gramov
  • Vyrobená zo zdravotne neškodného pevného plastu
  • Stavebnica MAGFORMERS Pikant veľký vhodná pre deti už od 3 rokov

Veľa nových možností

Súprava Pikant od MAGFORMERS je populárnou súpravou, v ktorej sa nachádza ideálny mix všetkých nových dielikov. Je tak úplne najvhodnejšia pre tie deti, ktoré už niektorú súpravu od MAGFORMERS vlastnia a môžu tak rozšíriť svoje možnosti v kreatívnom stavaní. V tejto veľkej súprave Pikant tak nájdete veľké množstvo dielov na stavanie komplexných stavieb rôzneho druhu. Vnútri objavíte napríklad dve kolieska, otočnú figúrku, najrôznejšie trojuholníky i lichobežníky. Dieliky nájdete starostlivo zabalené v odolných vrecúškach so zipsom. Jednotlivé dieliky majú vnútri neodymové magnetické valčeky, ktoré sa môžu voľne otáčať. Nikdy sa tak nestane, že budete musieť zmeniť svoje plány kvôli prirodzenej magnetickej polarite.

Jednoduché tvary = unikátna zábava

MAGFORMERS je názov pre originálnu magnetickú stavebnicu, ktorá vašim deťom umožní vymýšľať najrôznejšie architektonické fantázie, ktoré môžu nechať oživnout pomocou množstva typov kociek. Stavebnica Magformers funguje na princípe jednoduchých tvarov, ktoré umožňujú zapojiť plne detskú kreativitu. V každom balení tak nájdete dvojrozmerné mnohouholníky ako napr. štvorce, trojuholníky, obdĺžniky, kosoštvorce, päťuholníky, šesťuholníky aj najrôznejšie lichobežníky. Všetky dieliky sú vyrobené zo zdravotne neškodného plastu a opatrené drobnými neodymovými magnetmi, ktoré sú skryté vo vnútri samotného tvaru. Potom už stačí k sebe dieliky iba priložiť a užívať si hodiny nekonečnej zábavy. Samotná značka Magformers bola už niekoľkokrát ocenená v najrôznejších súťažiach a vo svojej kategórii hračiek rozhodne valcuje konkurenciu.

Obsah balenia:
4× kosoštvorec
4× vysoký trojuholník
6× päťuholník
4× lichobežník
2× obdĺžnik
2× šesťuholník
2× jednokolečko
1× otočná figúrka


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 25 ks

Stavebnice a puzzle

Materiál Magnet, Plast
Vlastnosti S magnetom
Téma Iná téma
Kód:  HRAif11128
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8809134603024
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09