Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Magformers Magformers 14

5 2 hodnotení
23,35 €

Magformers Magformers 14

Základná sada Magformers 14 je originálnou stavebnicou, ktorá bude zábavne rozvíjať schopnosti vášho dieťaťa. Už od útleho veku môže tak váš malý neposedník budovať svoju fantáziu, priestorovú imagináciu, jemnú motoriku a v neposlednom rade i kreativitu. Celá sada magnetickej stavebnice obsahuje celkom 14 dielikov, s ktorými sa žiadne dieťa rozhodne nezačne nudiť. Sada Magformers 14 je navrhnutá pre všetky deti, ktoré sa s princípmi Magformers chcú zoznámiť a začať spoznávať geometrické telesá. Jednotlivé diely magnetickej stavebnice sú vyrobené z pestrofarebného plastu, ktorý vďaka svojim vlastnostiam vydrží aj hrubšie detské zaobchádzanie. 

Hlavné prednosti magnetickej stavebnice MAGFORMERS 14

  • Ideálna sada pre všetky malé učenlivé deti
  • Vnútri nájdete celkom 14 dielikov
  • Pomáha rozvíjať priestorovú imagináciu, haptické schopnosti a kreativitu
  • Obsahuje pestrofarebné dieliky najrôznejších tvarov
  • Vo vnútri každého dieliku sa nachádza malý a silný neodymový magnet
  • Rozmer balenia je 21 × 22,3 × 5,2 cm
  • Hmotnosť balenia so stavebnicou je cca 300 gramov
  • Vyrobená zo zdravotne neškodného pevného plastu
  • Stavebnica vhodná pre dievčatá aj chlapcov už od 3 rokov

Polarita? Žiadny problém!

Jednotlivé dieliky majú vnútri neodymové magnetické valčeky, ktoré sa môžu voľne otáčať. Nikdy sa tak nestane, že budete musieť zmeniť svoje plány kvôli prirodzenej magnetickej polarite. Magnetická stavebnica MAGFORMERS 14 je základnou sadou obsahujúcou základné geometrické telesá, z ktorých je možné zostaviť mnoho plošných ornamentov, zástupcu malého zvieratstva a dokonca aj mnoho Archimedových či Platónskych telies. Skrátka sa nechajte prekvapiť, čo vaše malé ratolesti samy úplne bez pomoci so stavebnicou vytvoria.

Jednoduché tvary = unikátna zábava

MAGFORMERS je názov pre originálnu magnetickú stavebnicu, ktorá vašim deťom umožní vymýšľať najrôznejšie architektonické fantázie, ktoré môžu nechať ožiť pomocou množstva typov kociek. Stavebnica funguje na princípe jednoduchých tvarov, ktoré umožňujú zapojiť plne detskú kreativitu. V každom balení tak nájdete dvojrozmerné mnohouholníky ako napr. štvorce, trojuholníky, obdĺžniky, kosoštvorce, päťuholníky, šesťuholníky aj najrôznejšie lichobežníky. Všetky dieliky stavebnice sú vyrobené zo zdravotne neškodného plastu a opatrené drobnými neodymovými magnetmi, ktoré sú skryté vo vnútri samotného tvaru. Potom už stačí k sebe dieliky iba priložiť a užívať si hodiny nekonečnej zábavy. Samotná značka MAGFORMERS bola už niekoľkokrát ocenená v najrôznejších súťažiach a vo svojej kategórii hračiek rozhodne valcuje konkurenciu.

Obsah balenia:
6× štvorec
8× trojuholník


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Stavebnice a puzzle

Počet dielikov 14 ks
Vlastnosti S magnetom
Kód:  HRAif11113
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8809134361092
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17