Obnoviť stránku

Ludi Skladací bazén na pláž

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Ludi Skladací bazén na pláž

Má vaše dieťa rado vodu? Kúpte mu skladací bazén Ludi. Vďaka jednoduchému použitiu ho budete brať vždy so sebou. Je vhodný pre najmenšie deti pre hranie s vodou na pláži. Stačí odhrnúť piesok a vložiť bazén. Vodou ho naplníte pomocou priloženej tašky a dieťa si môže vedľa vás celý deň bezpečne hrať. Spolu s bazénom sú dodávané upevňovacie kolíky, taška na vodu, hrable, lopatka, tégliky, sieťka a hračky. Upratovanie bazénika je úplne jednoduché, stačí vyliať vodu a zložiť do puzdra na zips, v ktorom je bazén dodávaný. Deti si v ňom užijú veľa zábavy. 

Kľúčové vlastnosti

  • skladací bazén vhodný na pláž
  • bazén, upevňovacie kolíky, taška na vodu, hrable, lopatka, 4 vkladacie a stohovacie tégliky, sieťka a 5 striekacích hračiek v tvare rybičiek a morských tvorov
  • vhodné pre deti od 10 mesiacov

Rozmery vnútornej časti bazénu: 50 × 50 × 16 cm

Rozmery vonkajšej časti bazénu: 72 × 72 × 16 cm

Rozmery prenosnej tašky: 30 × 35 cm

 

Parametre a špecifikácia

Bazéniky

Druh Nafukovací
Kód:  HRAkn0890
Produktové číslo:  3550839922020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08