Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ludi Maxi stan Savana

4,3 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Ludi Maxi stan Savana

Navštívili ste ZOO a vaše deti teraz chcú ísť do Afriky? Na takúto cestu je ale nutné sa dobre pripraviť! Tréningový tábor môžete deťom založiť s pomocou detského stanu Ludi Maxi Savana. Stan má veľmi premyslenú a jednoduchú konštrukciu, založenie základného tábora vašej expedície vám preto zaberie len niekoľko minút. Je vybavený dvierkami a okienkami, takže vnútorný priestor je možné dobre vetrať. Stavbu uzatvára strieška, ktorá deťom poskytne perfektnú ochranu pred slnečným žiarením. Vďaka Maxi prevedeniu môžu deti v tomto prenosnom domčeku pohodlne aj stáť. 

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosný a ľahký
  • Dobre odvetraný
  • Výška stanu 132 cm - deti môžu stáť
  • Chráni pred slnkom aj vetrom
  • Jednoduchá montáž i demontáž
  • Vhodné pre deti od 24 mesiacov

Afrika zbalená do tašky

Výtvarne pôsobivý vzhľad stanu deti okamžite prenesie do prostredia domorodej dediny, takže aj leto, ktoré strávite opäť na chalupe, si napriek tomu naozaj užijú. Akonáhle sa počasie zhorší, zbalíte váš súkromný kúsok Afriky do prenosnej tašky a premiestnite ho deťom do izbičky. Zvyšok africkej divočiny si už deti predstavia samy!

Rozmery:
118,5 × 112,5 × 132 cm

Priemer prenosnej tašky:
46 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 110 cm
Šírka 110 cm
Výška 140 cm

Detské stany

Tvar Domček
Kam s tým Do izby, Na záhradu
Kód:  HRAkn0913
Produktové číslo:  3550839952034
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16