Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Lovci relikvií

Garancia najlepšej ceny
36,90 €

Lovci relikvií

Dobrodružný deckbuilding pro celou rodinu. Vydejte se na expedici a hledejte vzácné relikvie. Ostrov ukrývá starobylé relikvie. Pro jejich získání je třeba podniknout expedici. Naštěstí pro vás na jižní straně ostrova čeká spousta průzkumníků ochotných vydat se na expedici s vámi. Samozřejmě za nějaký ten zlaťák. Žádné nemáte? To není problém. Stačí trochu bádání a můžete získat dost zlaťáků k najmutí členů expedice. Vyrazte na sever a vykopejte ukryté relikvie! Ale pospěšte si, konkurenti jsou vám v patách.

Hra má 5 typů terénu:
Pole, les, řeka, hora, poušť. Existují 3 úrovně terénu, přičemž vyšší úroveň znamená obtížnější terén a zároveň větší odměnu. Třetí úroveň terénu ostrova ukrývá 5 zakopaných relikvií. Kdo vykope 2 relikvie, zvítězí.

Obsah balení:
4 hráčské desky, 46 karet průzkumníků, 4 figurky, 8 karet Slona štěstíčka, 56 dílků terénu, 5 dílků relikvií, 40 základních karet, 40 žetonů zlaťáků, pravidla

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 1
Maximálny počet hráčov 4
Dĺžka hry 50 min
Náročnosť Ľahká
Materiál Papier

Dátum vydania

Mesiac vydania August
Rok vydania 2023

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Rodinná

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 8 rokov
Kód:  HRAls2674
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595680302732

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14