Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

L.O.L. Surprise Zvieratká

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 10,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 10,36 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 9,80 €/ks

L.O.L. Surprise Zvieratká

Odhaľte roztomilé prekvapenie, ktoré je ukryté vo vnútri gule a nájdite jedno zo zvieratiek z veľkej rodiny L.O.L. Surprise. Odkrývajte postupne jednotlivé vrstvy a hádajte, ktoré zvieratko na vás čaká. Čo vrstva, to jedna nápoveda. Prvá vrstva ponúka lupu na rozlúštenie kódu, druhá samolepku s tajnou správou, tretia až šiesta ukrýva doplnky pre zvieratko, ktoré je skryté v poslednej vrstve. Ďalšie prekvapenie navyše odhalíte s vodou, namočte zvieratko a zistite, či to vaše vie plakať, cikať, pľuť alebo meniť farbu. Tiež hľadajte ultra-vzácny piesok, ktorý sa ligoce. Samotnú guľu môžete využiť ako kabelku na uloženie všetkých častí. Hračka je vhodná pre deti staršie ako tri roky.

    

Kľúčové vlastnosti Figúrky L.O.L. Surprise zvieratká

  • Predstavuje výrobok z kolekcie bábik L.O.L.
  • Ponúka veľa zábavy
  • Guľa ukrýva prekvapenie
  • Súčasťou sú aj doplnky
  • Guľa L.O.L. Suprise slúži ako kabelka
  • Produkt je vhodný pre deti od troch rokov


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov
Kód:  HRAif11060
Produktové číslo:  35051908388

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07