Obnoviť stránku

Lokomotíva

1,0 1 hodnotení
7,30 €

Lokomotíva

Máte doma malého milovníka vláčikov? Lokomotíva na spätný chod pre neho bude skvelý darček. Jej fungovanie nie je závislé na batériách alebo diaľkovému ovládaču, čo sa ľahko stratí, stačí ju pohybom vzad natiahnuť a pustiť. Tento zdroj energie nikdy nedôjde a stále bude mašinka prinášať radosť. Lokomotíva po stlačení tlačidla začne svietiť a vydávať zvuky, ako ozajstná. Vaše dieťatko sa tak v okamihu premení na výpravcu a okorení svoju hru o kúzelnú mašinku.  

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Batérie:
3 × LR41 (súčasťou balenia, neni možné vymeniť)

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií LR41

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Typ

Typ Mechanický

Vlastnosti

Materiál Kov
Ovládanie Manuálny
Vlastnosti Svetelné efekty, Zvukové efekty

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka 15 cm
Šírka 4,5 cm
Výška 8,5 cm
Hmotnosť 0,5 kg
Kód:  HRAa9717
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8713219201152

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02