Obnoviť stránku

Littlest Pet Shop Práskacie magické zvieratko

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Littlest Pet Shop Práskacie magické zvieratko

Do unikátnej kolekcie malých zvieratiek Littlest Pet Shop teraz patrí aj tento nový rad magických zvieratiek, ktoré určite vyčaria úsmev na tvári každého dievčatka. Set Littlest Pet Shop Praskacie magické zvieratko obsahuje hneď 7 týchto roztomilých postavičiek a to v špeciálnom balení v podobe krištáľovej gule. Otáčaním krištáľovej gule magické zvieratká jedno po druhom vypadávajú von. Okrem figúrok nájdete v hernom sete Littlest Pet Shop tiež magickú hru na veštenie a 7 kúzelných pútok, ktorá sa dajú pripnúť napríklad na batoh a puzdro alebo v kombinácii s ďalšími baleniami Littlest Pet Shop dohromady vytvoria náramok. Celá séria Littlest Pet Shop obsahuje viac ako 150 zvieratiek, skúsite ich pozbierať všetky?


Kľúčové vlastnosti balenia Littlest Pet Shop Praskacie magické zvieratko

  • Populárna kolekcia roztomilých zvieracích postavičiek Littlest Pet Shop Lucky Pets poteší všetky malé dievčatá
  • Obsahuje magické zvieratká v klasickej veľkosti
  • Špeciálne balenie v podobe krištáľovej gule Littlest Pet Shop zahŕňa 7 klasických zvieratiek, 7 čarovných pútok a magickú hru
  • Pri otáčaní krištáľovej gule jednotlivé magické zvieratká postupne vypadávajú von
  • Pútka si môžete pripnúť na tašku alebo peračník, po spojení s ostatnými kúzelnými pútkami vznikne náramok
  • Magická hra v štýle „nebo, peklo, raj“ vaše deti zabaví možnosťou veštenia
  • Vďaka sprievodcovi v balení Littlest Pet Shop Praskacie magické zvieratko sa dozviete, ako vzácne vaše magické zvieratko je
  • Ideálny darček pre fanúšikov kolekcie Littlest Pet Shop
  • Kolekcia je vhodná pre deti od 4 rokov

Praskacie magické zvieratká Littlest Pet Shop sú ukryté v balení krištáľovej gule

Nie je nad to rozbaľovať toľko prekvapení v jedinom balení! Littlest Pet Shop so svojím novým radom Lucky Pets Praskacie magické zvieratko dopraje vašim deťom veľa chvíľok nadšenia a zábavy vďaka svojmu unikátnemu baleniu v podobe krištáľovej gule. Pri otáčaní krištáľovej gule postupne vypadávajú jednotlivé magické zvieratká. Littlest Pet Shop figúrok od Hasbro je už viac ako 150 - trúfnete si ich pozbierať všetky?

Veľa príjemných prekvapení v jedinom balení Littlest Pet Shop

V špeciálnom balení Littlest Pet Shop Lucky Pets sa ukrýva 7 magických zvieratiek klasickej veľkosti s metalickým zdobením. Ďalej sa vaše deti môžu tešiť na čarovné pútka, ktoré sa dajú kamkoľvek zavesiť alebo vo väčšom počte z iných balení Littlest Pet Shop spojiť do krásneho náramku. A nakoniec vaše deti čaká aj magická hra v štýle „nebo, peklo, raj“, pomocou ktorej môžu veštiť. Potešte svoju malú princeznú balením krištáľovej gule Littlest Pet Shop Praskacie magické zvieratko, s ktorým sa nepochybne nebude nikdy nudiť.



Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Poznáte z

Poznáte z Littlest Pet Shop
Kód:  HRAps0420
Produktové číslo:  5010993618989

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06