Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Little Tikes Mestský domček na hranie – Earth Colors

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Little Tikes Mestský domček na hranie – Earth Colors

Little Tikes Mestský domček na hranie je záhradný domček v modernom štýle. Hnedý domček s červenými prvkami a modrou strechou inšpirovaný životom v meste je ideálnym miestom na hranie, ktoré sa skvele hodí do každej záhrady. Samotný domček je plný rôznych námetov na hry, ktorými tak stimuluje kreatívnu myseľ detí a podnecuje ich k hre so svojimi kamarátmi. Každá stena znamená iný námet na hru, vďaka čomu sa deti nebodou nikdy nudiť. Domček je vhodný pre deti od dvoch rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Záhradný domček v modernom štýle
  • Vyrobené z kvalitného plastu v príjemných tlmených farbách
  • Hodí sa do každej záhrady
  • Štyri rôzne steny podnecujúce deti k rôznym hrám: športové, obchodné, pre motoristov a školské
  • Rozmery 140 × 155 × 147 cm
  • Hmotnosť 39 kg
  • Vhodné pre deti od dvoch rokov

Moderný mestský domček s vybavením

Štyri rôzne zamerané steny znamenajú nekonečne veľa zábavy. Na športovej stene sa nachádza basketbalový kôš, futbalová bránka a štyri očíslované ciele. Balenie obsahuje aj loptu. Stena s obchodom zahŕňa pult, bankomat, servírovacie okienko a vylisované detaily ovocia v prepravkách. Na stene pre motoristov nájdu deti čerpaciu stanicu s tankovacím stojanom, prenosný telefón či tajný vchod do domčeka v tvare pneumatiky. Predná stena predstavuje vchod do školy a vnútri domčeka sa nachádza tabuľa a stolček.

Parametre

Rozmery: 140 × 155 × 147 cm
Hmotnosť: 39 kg

Little Tikes

Little Tikes je značka vyrábajúca kvalitné značkové hračky nielen na záhradu. Špecializuje sa okrem iného na hračky pre bábätká, batoľatá či predškolské deti. Či už ide o hračky pre najmenšie deti, chodítka, odstrkovadla, preliezky, šmykľavky či záhradné domčeky, značka Little Tikes garantuje vysokú kvalitu, bezpečnosť a rozvoj detskej predstavivosti.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1,5 rokov
Odporúčaný vek od 1,5 roka

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 140 cm
Šírka 124 cm
Výška 147 cm

Domčeky

Určenie Na záhradu, Do izby
Tvar Domček

Materiál

Materiál Plast
Kód:  SPTsc1308
Produktové číslo:  0050743569487
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19