Obnoviť stránku

Littest Pet Shop Mačací domček so zvieratkom

4,3 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Littest Pet Shop Mačací domček so zvieratkom

Vaše deti už sa nikdy nebudú mať čas nudiť s týmto herným setom mačacieho domčeka Littlest Pet Shop! Okrem jednej roztomilej figúrky mačičky v klasickej veľkosti je hlavnou súčasťou sady niekoľkoposchodový mačací domček, ktorý pri hraní poskytne zvieratkám útočisko. V 29 cm vysokom domčeku sa zvieratká Littlest Pet Shop môžu pustiť do zábavného hrania so škrabadlami, visiacimi hračkami a úkrytmi. Pozvite všetky svoje milované zvieratká Littlest Pet Shop na návštevu do mačacieho domčeka a užite si veľa zábavných hodín hrania.


Kľúčové vlastnosti balenia Littlest Pet Shop Mačací domček so zvieratkom

  • Doplnok k populárnej kolekcii roztomilých zvieracích postavičiek Littlest Pet Shop Lucky Pets poteší všetky malé dievčatá
  • Niekoľkoposchodový mačací domček vybavený škrabadlami, úkrytmi aj hračkami pre mačky
  • Obsahuje jedno zvieratko Littlest Pet Shop v klasickej veľkosti
  • Spracovanie 29 cm veľkého mačacieho domčeka aj doplnkov vo veselých farbách
  • Kvalitné a odolné použité materiály
  • Ideálny darček pre fanúšikov kolekcie Littlest Pet Shop
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Mačací domček Littlest Pet Shop poskytne roztomilým figurkám útočisko

S rozkošnými zvieratkami Littlest Pet Shop neexistuje nuda! Vaše deti si užijú hromadu zábavy pri hraní sa s figúrkami, ktorým mačací domček Littlest Pet Shop poskytne skvelé útočisko a veľa zábavy aj priestoru vďaka svojej výške 29 cm. V balení tohto mačacieho domčeka so zvieratkom Littlest Pet Shop nájdete jedno zvieratko v klasickej veľkosti. Littlest Pet Shop figúrok od Hasbro je už viac ako 150 - trúfnete si ich pozbierať všetky?

S mačacím domčekom Littlest Pet Shop neexistuje nuda

V mačacom domčeku so zvieratkom Littlest Pet Shop toho budú mať vaše deti veľa na preskúmanie. Niekoľkoposchodový mačací domček poskytne zvieratkám možnosť hrania sa so škrabadlom či visiacimi hračkami alebo úkrytom v pelieškoch. Mačacím domčekom Littlest Pet Shop vo veselých farbách bude nadšené akékoľvek zvieratko z tejto roztomilej série figúrok od Hasbro!



Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Výška hračky

Výška hračky 29 cm

Poznáte z

Poznáte z Littlest Pet Shop
Kód:  HRApta0355
Produktové číslo:  5010993505890

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13