Obnoviť stránku

LIL' SNAPS (1. séria) Bábiky

4,5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LIL' SNAPS (1. séria) Bábiky

Bábiky LIL'SNAPS predstavujú nekonečnú zábavu pri ktorej sa vaše dievčatko skvele zabaví. Bábikám totiž môže nakombinovať rôzne časti tela – hlavu, trup a nohy. Tým si malá princezná vytvorí úplne novú kamarátku podľa svojej nálady. Je len na nej, či bábika bude mať krátke blonďavévlasy alebo dlhé modré kučery, či ju oblečie do trička s dlhým rukávom alebo do rockového s vestičkou. Existuje neuveriteľných 100 000 kombinácií, ktoré vaše dievčatko môže s bábikami LIL'SNAPS z 1. série objavovať. Tým zábava ale ešte zďaleka nekončí. K týmto štýlovým bábikám patrí aj bohaté príslušenstvo z ktorého si môže vaša parádnica vytvoriť originálny šperk aj s postavičkou a jej doplnkami! Jednotlivé varianty anibábiku nie je možné zvoliť. Hračka je vhodná pre deti od 5 rokov.

Kľúčové vlastnosti bábiky LIL'SNAPS 1. série

  • Hlava, trup a nohy bábiky možno rôzne nakombinovať
  • Dieťa si môže zložiť bábiku podľa svojich predstáv a nálady
  • Existuje neuveriteľných 100 00 možných kombinácií
  • Z bohatého príslušenstva si dievčatko môže vytvoriť vlastný originálny šperk
  • Štýlovým šperkom môže ozdobiť nielen seba, ale aj batoh či bundu
  • Jednotlivé varianty ani bábiku nie je možné zvoliť
  • Hračka je vhodná pre deti od 5 rokov

Balenie obsahuje:
krabičku v tvare diamantu, bábiku z 3 častí (hlava, trup, nohy), prívesok, 2 konektory, 3 oddeľovače, 1 koliesko, 5 prepojiteľných šnúrok, 1 stojan na bábiku

Rozmer:
7 × 7 cm

Kód:  HRAdn00714
Produktové číslo:  4001167605196

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09