Obnoviť stránku

Light Stax Soccer

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Light Stax Soccer

Svietiaca stavebnica Light Stax obsahuje farebné kocky, ktoré sa vďaka LED technológii okamžite rozsvietia, akonáhle sa pripoja k základovej doske. Nie sú potrebné žiadne káble či špeciálne konektory, patentovaný systém všetko jednoducho zaistí bez ďalšieho príslušenstva. Skvelé je, že kocky Light Stax sú úplne kompatibilné s ostatnými stavebnicami typu LEGO (Light Stax Classic) a DUPLO (Light Stax Junior). Na základni je možné nastaviť niekoľko možností, ako budú kocky svietiť – či budú blikať, stále svietiť alebo sa automaticky vypnú. Váš výtvor pokojne môžete použiť napríklad ako lampičku pred spaním. Zábava so svietiacou stavebnicou môže začať!

Light Stax Soccer

So svietiacou súpravou Soccer si podľa prehľadného návodu môžete postaviť futbalových hráčov v niekoľkých farebných variantoch. Postavte si napríklad futbalistov vo farbách svojich obľúbených tímov! Súprava obsahuje dve základne, vždy môžete naraz postaviť dvoch rôzných hráčov. Ak sa vám táto možnosť nepáči, nevadí! Fantázii sa medze nekladú, postaviť si môžete čokoľvek, čo budete chcieť, napríklad v kombinácii s inými stavebnicami.

Kľúčové vlastnosti stavebnice

  • Svietiace kocky, z ktorých je možné podľa návodu postaviť 2 výtvory naraz
  • Patentovaný systém nepotrebuje ďalšie káble či konektory
  • Súprava Soccer je kompatibilná s ostatnými stavebnicami
  • Kocky Light Stax rozvíjajú fantáziu a motorické schopnosti
  • Vhodné pre deti od 6 rokov

Súprava obsahuje

  • 125 kusov kociek Light Stax
  • 2 ks Li-Pol napájacie základne Stax
  • USB kábel
  • Návod na použitie

Stavebnica Light Stax

Light Stax Junior (kompatibilná so stavebnicami DUPLO) je určená pre vašich najmenších od 3 rokov. So stavebnicami Light Stax Classic (kompatibilná so stavebnicami LEGO) sa môžu hrať deti od 6 rokov. Značky LEGO® a DUPLO® sú ochranné známky spoločnosti LEGO Group.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 
Kód:  HRAif3051
Produktové číslo:  4260350560630

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12