Obnoviť stránku

Light Stax Expansion Record Stax

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Light Stax Expansion Record Stax

Tento unikátny doplnok ku stavebniciam Light Stax ponúka vašim deťom spojenie klasickej zábavy s niečím neopozeraným. Hra s Light Stax zaujme nielen deti, ale aj dospelých. EXPANSION RECORD Stax obsahuje 1 špeciálnu kocku, ktorá zvládne nahrávať a následne prehrávať zvuk. Keď chcete používať nahrávaciu kocku, je potrebné použiť základňu Power Stax z inej súpravy Light Stax. S touto jedinečnou kostičkou vaše stavby dostanú úplne nový rozmer!  

Kľúčové vlastnosti Stavebnice LIGHT STAX Expansion Record Stax

  • 1 ks RECORD Stax (4 × 4 × 2)
  • Návod na použitie
  • Nahrávacia kocka umožňuje zaznamenať až 80-sekundovú zvukovú stopu
  • Light Stax Classic je plne kompatibilná s ostatnými stavebnicami
  • Parádna zábava pre celú rodinu

Novinka na českom a slovenskom trhu

Jedinečná stavebnica LIGHT STAX funguje za použitia LED diód, ktoré sú zabudované v kockách. Naviac je Light Stax Classic kompatibilná so stavebnicou LEGO a Light Stax Junior možno použiť spolu so stavebnicou DUPLO. Táto jedinečná stavebnica prináša širokú škálu farieb ak jej použitiu nie je potreba žiadnych špeciálnych káblov či konektorov. LIGHT STAX funguje pomocou napájacej základne Power Stax ktorú môžno napájať cez USB konektor a rozsvieti vám až 500 dielikov naraz. Na boku tohto dielika nájdete aj prepínač, ktorý mení režimy svietenia.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 1 ks
Kód:  HRAif5792
Produktové číslo:  4260350560982

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16