Obnoviť stránku

Light Stax Expansion mini Lamp

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Light Stax Expansion mini Lamp

Tento unikátny doplnok ku stavebniciam Light Stax ponúka vašim deťom spojenie klasickej zábavy s niečím neokukaným. Hra s Light Stax zaujme nielen deti, ale aj dospelých. Súprava EXPANSION MINI LAMP obsahuje 40 ks kruhových rôznofarebných kociek Light Stax. Ide o rozširujúcu súpravu. Ak chcete používať mini Lamp, je potrebné použiť základňu Power Stax z inej súpravy Light Stax Classic. Rozsvieťte MINI LAMP Stax a vaše stavby dostanú úplne nový rozmer!

Kľúčové vlastnosti Stavebnice LIGHT STAX Expansion Mini Lamp Stax

  • 40 ks Mini Lamp Stax 1 × 1
  • Návod na použitie
  • Rozširujúci rad
  • Light Stax Classic je plne kompatibilný s ostatnými stavebnicami
  • Parádna zábava pre celú rodinu

Novinka na českom a slovenskom trhu

Jedinečná stavebnica LIGHT STAX funguje s použitím LED diód, ktoré sú zabudované v kockách. Naviac je Light Stax Classic kompatibilné so stavebnicou LEGO a Light Stax Junior možno použiť spolu so stavebnicou DUPLO. Táto jedinečná stavebnica prináša širokú škálu farieb a na jej použitie nie sú potrebné žiadne špeciálne káble alebo konektory. LIGHT STAX funguje pomocou napájacej základne Power Stax, ktorú môžete napájať cez USB konektor a rozsvieti vám až 500 dielikov naraz. Na boku tohto dielika nájdete aj prepínač, ktorý mení režimy svietenia.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 40 ks
Kód:  HRAif5793
Produktové číslo:  4260350561095

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04