Obnoviť stránku

Light Stax Expansion Lamp

Príslušenstvo k tovaru

Light Stax Expansion Lamp

Tento unikátny doplnok ku stavebniciam Light Stax ponúka vašim deťom spojenie klasickej zábavy s niečím neokukaným. Hra s Light Stax zaujme nielen deti, ale aj dospelých. Súprava EXPANSION LAMP obsahuje 2 lampy a dve farebné kocky Light Stax pre voľbu farby svietenia. Ak chcete používať svetelné lampy, je potrebné použiť základňu Power Stax z inej súpravy Light Stax. Rozsvieťte LAMP Stax a vaše stavby dostanú úplne nový rozmer!

Kľúčové vlastnosti Stavebnice LIGHT STAX Expansion LAMP Stax

  • 2 ks Lamp Stax
  • 1 ks kruhovej kocky Light Stax bielej
  • 1 ks kruhovej kocky Light Stax žltej
  • 2 ks prepojovacích káblov
  • Návod na použitie
  • Light Stax Classic je plne kompatibilný s ostatnými stavebnicami
  • Parádna zábava pre celú rodinu

Novinka na českom a slovenskom trhu

Jedinečná stavebnica LIGHT STAX funguje s použitím LED diód, ktoré sú zabudované v kockách. Naviac je Light Stax Classic kompatibilna so stavebnicou LEGO a Light Stax Junior možno použiť spolu so stavebnicou DUPLO. Táto jedinečná stavebnica prináša širokú škálu farieb a na jej použitie nie sú potrebné žiadne špeciálne káble alebo konektory. LIGHT STAX funguje pomocou napájacej základne Power Stax, ktorú môžete napájať cez USB konektor a rozsvieti vám až 500 dielikov naraz. Na boku tohto dielika nájdete aj prepínač, ktorý mení režimy svietenia.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif5791
Produktové číslo:  4260350560975

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18