Obnoviť stránku

Light Stax Classic

Príslušenstvo k tovaru

Light Stax Classic

Svietiaca stavebnica Light Stax obsahuje farebné kocky, ktoré sa vďaka LED technológii okamžite rozsvietia, akonáhle sa pripoja k základovej doske. Nie je treba žiadnych káblov či špeciálnych konektorov, patentovaný systém všetko jednoducho zaistí bez ďalšieho príslušenstva. Skvelé je, že kocky Light Stax sú úplne kompatibilné s ostatnými stavebnicami typu LEGO (Light Stax Classic) a DUPLO (Light Stax Junior). Na základni je možné nastaviť niekoľko možností, ako budú kocky svietiť - či budú blikať, stále svietiť alebo sa automaticky vypnú. Váš výtvor pokojne môžete použiť napríklad ako lampičku pred spaním. Zábava sa so svietiacou stavebnicou môže začať!

Light Stax Classic

So svietiacou súpravou Classic si podľa prehľadného návodu môžete postaviť niekoľko zaujímavých výtvorov. Ak sa vám varianty v návode nepáčia, nevadí! Fantázii sa medze nekladú, postaviť si môžete čokoľvek, čo budete chcieť, napríklad v kombinácii s inými DUPLO® kockami.

Kľúčové vlastnosti stavebnice

  • Svietiace kocky, z ktorých je možné podľa návodu postaviť niekoľko výtvorov
  • Patentovaný systém nepotrebuje ďalšie káble či konektory
  • Súprava Classic je kompatibilná s ostatnými stavebnicami
  • Kocky Light Stax rozvíjajú fantáziu a motorické schopnosti
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Súprava obsahuje

  • 24 ks kociek Light Stax (biele, žlté, oranžové, modré, zelené, červené)
  • Základňu
  • USB kábel
  • Návod na použitie

Light Stax stavebnica

Light Stax Junior (kompatibilné so stavebnicami DUPLO) je určená pre vašich najmenších od 3 rokov. So stavebnicami Light Stax Classic (kompatibilné so stavebnicami LEGO) sa môžu hrať deti od 6 rokov. Značky LEGO® a DUPLO® sú ochranné známky spoločnosti LEGO Group.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je prehlásenie o zhode CE.

 
 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AAA
Počet batérií 3 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 24 ks

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AAA
Kód:  HRAif3060
Produktové číslo:  4260350560210

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11