Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Light Stax Adventure

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Light Stax Adventure

Svietiaca stavebnica Light Stax obsahuje farebné kocky, ktoré sa vďaka LED technológii okamžite rozsvietia, hneď ako sa pripoja k základnej doske. Nie sú potrebné žiadne káble ani špeciálne konektory, patentovaný systém všetko jednoducho zabezpečí bez ďalšieho príslušenstva. Je skvelé, že kocky Light Stax sú úplne kompatibilné s ostatnými stavebnicami LEGO (Light Stax Classic) a DUPLO (Light Stax Junior). Na základni môžete nastaviť niekoľko možností, ako budú kocky svietiť – či budú blikať, neustále svietiť, alebo sa automaticky vypnú. Váš výtvor môžete pokojne použiť ako lampičku pred spaním. Zábava so svietiacou stavebnicou môže začať!

Light Stax Adventure

So svietiacou súpravou Adventure si môžete podľa prehľadného návodu postaviť krásneho leva, orla, sovu alebo loď. Ak sa vám nepáči ani jedna z možností, nevadí! Fantázii sa medze nekladú, môžete si postaviť čokoľvek, čo chcete, napríklad v kombinácii s inými kockami LEGO®.

Kľúčové vlastnosti stavebnice

  • Svietiace kocky, z ktorých je možné podľa návodu postaviť niekoľko výtvorov
  • Patentovaný systém nepotrebuje ďalšie káble alebo konektory
  • Súprava Adventure je kompatibilná s ostatnými stavebnicami
  • Kocky Light Stax rozvíjajú fantáziu a motorické schopnosti
  • Vhodné pre deti od 6 rokov

Súprava obsahuje

  • 140 ks kociek Light Stax
  • Li-Pol napájaciu základňu Stax
  • USB kábel
  • Návod na použitie

Light Stax stavebnica

Light Stax Junior (kompatibilná so stavebnicami DUPLO) je určená pre vašich najmenších od 3 rokov. So stavebnicami Light Stax Classic (kompatibilná so stavebnicami LEGO) sa môžu hrať deti od 6 rokov. Značky LEGO® a DUPLO® sú ochrannými známkami spoločnosti LEGO Group.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Stavebnice a puzzle

Materiál Plast
Počet dielikov 140 ks
Kód:  HRAif3048
Produktové číslo:  4260350560609

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03