Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Lexibook Svietiaci reproduktor Stormtrooper

Lexibook Svietiaci reproduktor Stormtrooper

Patríte medzi fanúšikov Hviezdnych vojen? V tom prípade by vám nemal chýbať svietiaci reproduktor Lexibook Stormtrooper, vďaka ktorému vytvoríte tie najlepšie zvukové a svetelné efekty v galaxii. Svietiaci reproduktor Lexibook má tvar prilby Stormtroopera a ukrýva v sebe veľa svetelných efektov. Dokáže prehrávať zvuk bezdrôtovo za pomoci technológie bluetooth, napríklad teda aj z vášho mobilného telefónu.

Kľúčové vlastnosti svietiaceho reproduktora Lexibook Stormtrooper

  • Svietiaci reproduktor v tvare prilby Stormtroopera zo Star Wars
  • Disponuje bezdrôtovou technológiou bluetooth
  • Možnosť svetelných efektov
  • Reaguje na rytmus hudby
  • Vhodný do interiéru aj exteriéru
  • Možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu
  • Reproduktor Stormtrooper je vodoodolný
  • Akumulátor vydrží až osem hodín prevádzky

Svetelné efekty reproduktora na motív Star Wars

Svietiaci reproduktor Lexibook Stormtrooper dokáže osvetliť vnútorné aj vonkajšie prostredie. Farebná škála jeho osvetlenia obsahuje červenú, oranžovú, zelenú, modrú alebo fialovú farbu. Môžete s ním vytvoriť rôzne svetelné efekty vrátane režimu, kedy reproduktor svieti farbami v rytme hranej hudby. Svietiaci reproduktor Lexibook Stormtrooper má tlačidlo, ktorým zmeníte typ svetla. Dlhým stlačením reproduktor zapnete a vypnete, krátkym stlačením môžete prepínať medzi farbami a svetelnými efektmi.

Ovládanie reproduktora Lexibook Stormtrooper smartfónom

Svietiaci reproduktor Lexibook Stormtrooper je možné ovládať aj vďaka mobilnej aplikácii Decotech, ktorú môžete stiahnuť zadarmo v App Store a Google Play Store pre zariadenia iOS a Android. Zaiste oceníte tiež vodoodolnosť IP44, vďaka čomu môžete reproduktor používať vonku bez ohľadu na počasie. Prenosný reproduktor Stormtrooper má vstavaný akumulátor, na ktorý vydrží hrať až osem hodín.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Poznáte z

Poznáte z Star Wars

Určenie

Typ Pre staršie deti

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Svetlo mení farby
Kód:  HRAif12349
Produktové číslo:  3380743070681

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09