-->
LEGO vláčiky pre deti aj dospelých

LEGO® vláčiky sú skvelou hračkou pre deti aj dospelých

LEGO® vláčiky ocení bez ohľadu na vek každý obdivovateľ lokomotív. Za kockami sa totiž skrýva nespočet možností, ako si stavebnicu prispôsobiť presne podľa svojich predstáv. Mozog zabaví nielen samotné skladanie, ale aj klasické či LEGO® vlaky na ovládanie, ktoré budete následne po železnici preháňať. Vyskúšajte aj pestré stavebnice s minifigúrkami a vyladenými detailmi, s ktorými bude kreatívne hranie a vytváranie príbehov hračka!

Aké LEGO® vláčiky nájdete na trhu? Ponuka je skutočne pestrá

Pre deti do piatich rokov nájdete v ponuke vláčiky LEGO® DUPLO. Vyznačujú sa väčšími dielikmi, zamedzí sa tak nechcenému prehltnutiu súčiastky. Medzi obľúbené modely pre deti patrí Narodeninový vláčik Mickeyho a Minnie. Starší potom ocenia stavebnicu štandardnej veľkosti, kam sa radí napr. LEGO® City Trains, s osobnými aj nákladnými vlakmi, alebo expres do Rokfortu od LEGO® Harry Potter™.

LEGO vlaky DUPLO a City
LEGO vláčiky a koľaje

Postavte si perfektnú dráhu so stanicami pre vaše LEGO® vlaky

Všetky LEGO® vlaky sú plne kompatibilné s ostatnými stavebnicami LEGO®. Najviac dielikov týchto produktov predstavujú kocky s jednotným dizajnom, vďaka ktorému sa všetky výrobné rady dajú kombinovať. Môžete si tak vytvoriť dráhu s nástupišťami, stanicou, celé mesto alebo si postaviť vlastné vlaky LEGO budúcnosti. K dispozícii sú kocky pre nákladné, rýchliky aj osobné vlaky a údržbové vozidlá.

LEGO vlaky na cestách

Predĺžte si cestu za dobrodružstvom

Chceli by ste si predĺžiť dráhu pre vaše LEGO® vlaky? Fantázii sa medze nekladú, koľaje, výhybky a mosty zaobstaráte aj samostatne.

LEGO vlaky na diaľkové ovládanie

Čo poháňa LEGO® vláčiky na cestách?

Zakúpiť si môžete LEGO® vláčiky na baterky, najnovšie súpravy na diaľkové ovládanie alebo klasické vlaky na kolieskach bez pohonu.

Vytvárajte príbehy s LEGO vláčikmi

Vytvárajte príbehy s LEGO® vlakmi

Na deti čakajú v ponuke aj LEGO® vlaky s ich obľúbenými postavičkami z hraných aj animovaných filmov a seriálov.