-->
Stavebnica LEGO space

Stavebnice LEGO® vesmír vás vtiahnu do sveta plného kociek

Kozmické súpravy LEGO® vesmír ponúkajú široké možnosti, ako sa pri stavaní vyšantiť. Hľadáte lunárnu vesmírnu stanicu? Alebo skôr lunárny modul? Vyberte si rôzne vesmírne LEGO® a vrhnite sa do skladania. A nezabudnite všetko skontrolovať, aby vaša vesmírna odysea nestroskotala hneď na začiatku.

LEGO® vesmír – rozvíjajte svoje znalosti z oblasti vesmírnej techniky

Aj keď sa to na prvý pohľad nemusí zdať, stavebnice LEGO® vesmír sú naozaj prepracované, a tak rozvíjajú nielen kreativitu, ale aj znalosti. Na vlastné oči uvidíte, ako vyzerá vesmírna loď, medzinárodná vesmírna stanica alebo napríklad lunárny modul NASA Apollo 11. Objavujte s deťmi LEGO® space (vesmír) a naučte ich nové veci. Výsledok vašej práce si potom vystavte.

Súpravy LEGO space
Súprava LEGO vesmír

LEGO® vesmír nadchne deti aj náročných staviteľov

Užite si naplno rozmanitosť radu LEGO® vesmír. Čo tak vesmírna loď? Alebo napríklad LEGO® vesmírna stanica či raketoplán? Niektoré modely sú určené náročnejším staviteľom, ktorí vyhľadávajú výzvy. Iné zasa deťom, ktoré milujú galaxie, kozmonautiku a všetko s týmto svetom spojené. LEGO® vesmír vás vezme na potulky časopriestorom, ktoré vás úplne pohltia.

Stavebnica LEGO space

Kategória LEGO® vesmír poteší každého

Z tematického radu LEGO® vesmír si vyberie naozaj každý. Kozmos je záhadný a vy si ho môžete priblížiť novou stavebnicou LEGO®.

Rad LEGO space

Reálna aj filmová technika

Možnosti stavebníc LEGO® vesmír sú nekonečné ako kozmos sám. Okrem radu LEGO® City vesmír či LEGO® Ideas vás potešia ikonické modely z radu LEGO® Star Wars™.

Súprava LEGO space

LEGO® vesmírna loď je skvelá na výstavku

Ak máte na svojej poličke aspoň trochu miesta, akákoľvek LEGO® vesmírna loď ho určite krásne vyplní. 3, 2, 1 štart!