Obnoviť stránku

LEGO Ultimate - Chim 3-dielny set

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Ultimate - Chim 3-dielny set

Vysoko kvalitná súprava s motívmi Lego Chima obsahuje všetko, čo bude váš malý študent v škole potrebovať - aktovku, vybavený peračník a batôžtek na športový úbor či prezuvky.
Aktovka vyniká veľmi ľahkou konštrukciou s polstrovaním z príjemného a priedušného materiálu. Pre väčší komfort má polstrované nastaviteľné popruhy na ramená a na hrudník. V spodnej časti aktovky sa nachádzajú tvarované nožičky, ktoré ju chránia pred vlhkom a špinou. Okrem hlavného veľkého vrecka na učebné pomôcky nájdete na aktovke aj izolované predné vrecko na desiaty, sieťované bočné vrecko na fľašu s pitím, predné vrecko na peračník, vrecko na drobnosti a kľúčenku.
Peračník je vybavený značkovými ceruzkami a ďalšími školskými pomôckami. Konkrétne v ňom nájdete 4 silné trojhranné pastelky, 6 tenkých pasteliek, 2 ceruzky, pravítko rovné, gumu, dvojité strúhadlo a rozvrh hodín.
Batôžtek na cvičebné pomôcky či prezuvky sa dá jednoducho pripevniť priamo na batoh. Jeho zapínanie je riešené zipsom a je vybavený aj pohodlným uchom na prenášanie.
Parametre a špecifikácie:
Motív:
Lego Chima
Batoh:
Objem: 16 l
Hmotnosť: 890 g
Vonkajší rozmer: 26 × 39 × 25 cm
Vnútorný rozmer: 25 × 38 × 24 cm
Obsah sady:
1x batoh
1x vybavený peračník
1x batôžtek na cvičebný úbor či prezuvky
 

Kód:  GR428l
Produktové číslo:  4047443175649

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04