Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

LEGO Technic 42092 Záchranársky vrtuľník

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Technic 42092 Záchranársky vrtuľník

Stavebnice LEGO Technic sú určené pre všetkých milovníkov strojov a techniky a umožňujú zostavenie pokročilejších modelov so zložitejšími pohyblivými časťami. Sú preto určené predovšetkým pre skúsenejších staviteľov a milovníkov technických modelov. Séria LEGO Technic sa vyznačuje precíznym spracovaním aj tých najmenších detailov a zároveň vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov. Veľkou prednosťou LEGO Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať v iné, tematicky podobné stroje. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. 

Kľúčové vlastnosti LEGA Technic

  • Vhodné pre deti od 8 rokov
  • Pre pokročilých staviteľov a milovníkov technických modelov
  • Svet pohyblivých strojov a modelov
  • Realistické mechanizmy a funkcie pohybu
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Veľmi kvalitné spracovanie
  • Model 2 v 1
  • Počet dielikov – 325

LEGO Technic 42092 – Záchranársky vrtuľník

Na diaľnici sa stala nehoda. Zranených je nutné rýchlo dostať do nemocnice. Sanitky to nezvládnu, ale záchranársky vrtuľník zo série LEGO Technic určite. Prepracovaná helikoptéra ponúka staviteľský zážitok a skvelú hru vďaka radu realistických prvkov. Rotory sa otáčajú, dvere sa môžu otvárať, navijak je funkčný a nechýbajú ani záchranné nosidlá. Je vyvedený v červenej, bielej a čiernej farbe a ak sa vám omrzí, môžete si ho v okamihu vďaka funkcii 2 v 1 prestavať na zaujímavé futuristické lietadlo. Model je ľahko postaviteľný a hodí sa tak aj pre začiatočníkov. Vydajte sa do oblakov v záchranárskom vrtuľníku LEGO Technic. 

Rozmery záchranárskeho vrtuľníka:
12 × 29 × 23 cm
Rozmery futuristického lietadla:
7 × 27 × 30 cm
Obsah balenia:
325 kociek na zostavenie LEGO záchranárskeho vrtuľníka
Návod


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre chlapcov
Vhodné od 8 rokov

Detailné informácie

Určenie Pre deti
Rad LEGO® Technic
Rok uvedenia 2018
Kód:  LO42092
Produktové číslo:  5702016369571
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16