Obnoviť stránku

LEGO Technic 42091 Policajná naháňačka

5 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Technic 42091 Policajná naháňačka

Stavebnice LEGO Technic sú určené pre všetkých milovníkov strojov a techniky a umožňujú zostavenie pokročilejších modelov so zložitejšími pohyblivými časťami. Sú preto určené predovšetkým pre skúsenejších staviteľov a milovníkov technických modelov. Séria LEGO Technic sa vyznačuje precíznym spracovaním aj tých najmenších detailov a zároveň vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov. Veľkou prednosťou LEGO Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať v iné, tematicky podobné stroje. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. 

Kľúčové vlastnosti LEGA Technic

  • Vhodné pre deti od 7 rokov
  • Pre pokročilých staviteľov a milovníkov technických modelov
  • Svet pohyblivých strojov a modelov
  • Realistické mechanizmy a funkcie pohybu
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Veľmi kvalitné spracovanie
  • Počet dielikov – 120

LEGO Technic 42091 – Policajná naháňačka

Lupiči si z klenotníctva odniesli hŕbu šperkov a navrch ešte peniaze? To im ale nesmie prejsť. Pripojte sa ku strážcom zákona a zažite napínavú policajnú naháňačku vďaka skvelému autu zo série LEGO Technic. Vozidlo s naťahovacím motorom je vybavené širokými čiernymi ráfikmi s pneumatikami s nízkym profilom pre rýchlu jazdu, veľkým zadným spojlerom, aerodynamickým predným nárazníkom a červenými a modrými výstražnými majákmi. Zaujme vyhotovenie v bielej, modrej a čiernej farbe. Aktivujte naťahovací motor a pripravte sa na skvelú jazdu s LEGO autom. 

Kombinácia s ďalšími LEGO stavebnicami

Kúpte si tiež súpravu 42090 Únikový tereňák, pozvite kamarátov a zažite dobrodružnú jazdu mestom aj krajinou. Alebo obe autá skombinujte do našliapaného modelu 4 × 4, ktorý ohromí svojím potenciálom. Tentoraz už žiadny zločinec neunikne a obyvatelia môžu byť úplne pokojní.

Rozmery policajného auta:
7 × 20 × 10 cm
Rozmery kombinovaného modelu:
10 × 23 × 10 cm
Obsah balenia:
120 kociek na zostavenie LEGO policajného auta
Návod

Kód:  LO42091
Produktové číslo:  5702016369366
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08