Obnoviť stránku

LEGO Technic 42079 Výkonný vysokozdvižný vozík

5 6 hodnotení

LEGO Technic 42079 Výkonný vysokozdvižný vozík



Stavebnica LEGO Technic 42079 Výkonný vysokozdvižný vozík prináša jedinečné vozidlo 2 v 1. Možno z nej postaviť ako vysokozdvižný vozík s plošinou a paletou, tak výkonný odťahový voz. Vysokozdvižný vozík má riadenie zadných kolies, dvojvalcový motor s pohyblivými piestami a vidlice, ktoré možno zdvíhať a nakláňať. Naložte na neho paletu a sud s nebezpečným obsahom a opatrnou jazdou ho dopravte na miesto určenia. Riaďte ho a sledujte ako sa hýbu piesty motora. Po splnení úlohy vysokozdvižný vozík prestavajte na odťahový voz a pokračujte v ďalšej zábave. Obe vozidlá majú tiež prepracovaný kokpit vodiča, veľké pneumatiky a výstražný oranžový majáčik. Súčasťou súpravy sú špeciálne samolepky pre úpravu detailov.


Kľúčové vlastnosti

  • 2 v 1 – z jednej LEGO stavebnice postavíte 2 rôzne vozidlá
  • Pre pokročilých staviteľov a milovníkov technických modelov
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Pre deti od 9 do 16 rokov
  • Rozmery:
    Vysokozdvižný vozík: 18 × 12 × 33 cm (výška/šírka/dĺžka)
    Odťahový voz: 13 × 12 × 32 cm (výška/šírka/dĺžka)
  • 592 dielikov

Obsah balenia

  • Zostaviteľný model s 2 variantmi zložiteľnosti na Vysokozdvižný vozík alebo odťahovacie auto
  • Skladacia paleta a sud s nákladom a varovnými nálepkami
  • Samolepky na úpravu detailov


Stavebnica LEGO® Technic™ sú určené pre všetkých milovníkov strojov a techniky a umožňujú zostavenie pokročilejších modelov so zložitejšími pohyblivými časťami. Sú preto určené predovšetkým pre skúsenejších staviteľov a milovníkov technických modelov. Séria LEGO Technic sa vyznačuje precíznym spracovaním aj tých najmenších detailov a zároveň vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov. Veľkou prednosťou LEGO Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať v iné, tematicky podobné stroje. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. 



Kód:  LO42079
Produktové číslo:  5702016116946
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12