Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Technic 42078 Mack nákladné auto

4,9 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Technic 42078 Mack nákladné auto

Stavebnice LEGO Technic sú určené pre všetkých milovníkov strojov a techniky a umožňujú zostavenie pokročilejších modelov so zložitejšími pohyblivými časťami. Sú preto určené predovšetkým pre skúsenejších staviteľov a milovníkov technických modelov. Séria LEGO Technic sa vyznačuje precíznym spracovaním aj tých najmenších detailov a zároveň vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov. Veľkou prednosťou LEGO Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať na iné, tematicky podobné stroje. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. 

Kľúčové vlastnosti LEGO Technic 42078

  • Vhodné pre deti od 11 do cca 16 rokov
  • Pre pokročilých staviteľov a milovníkov technických modelov
  • Svet pohyblivých strojov a modelov
  • Ozubené kolieska, trámiky a kolíky
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Stavebnica Mack nákladné auto obsahuje 2 595 dielikov

LEGO Technic – Mack nákladné auto

Táto neuveriteľne verne prepracovaná replika Mack nákladného auta iste okamžite nadchne každého fanúšika modelov. Tento bol vyvinutý v spolupráci s firmou Mack Trucks Inc., Takže na ňom nájdete veľa reálnych detailov a funkcií. Kabína vodiča má otváracie dvere, podrobnú prístrojovú dosku s volantom, slnečné clony a dokonca aj také „vychytávky”, ako sú nastaviteľné sedadlá a poschodová posteľ pre unaveného vodiča. Šesťvalcový radový motor s pohyblivými piestmi a rotujúcim chladičom je „čerešničkou na torte” tohto modelu. Nákladné auto je vždy pripravené na poriadny záprah – stačí dôjsť k nákladu, spustiť oporné nohy, vysunúť a zaistiť stabilizačné podpery a pomocou žeriavových ramien zdvihnúť kontajner na odpojiteľný náves. Ak vás cez všetky tieto úžasné detaily nákladné auto prestane baviť, môžete ho skúsiť prestavať na kultové smetiarske auto Mack LR s celým radom autentických detailov.

Obsah balenia:
Model Mack nákladného auta s možnosťou prestavby na smetiarske auto Mack LR
Autenticky navrhnutá karoséria
Riadenie prednej nápravy
Pohon na zadné kolesá
Šesťvalcový radový motor s pohyblivými piestmi a otočným chladičom
Prepracovaná kabína vodiča s otváracími dverami, nastaviteľnými sedadlami, volantom, palubnou doskou, slnečnými clonami, poschodovou posteľou a nastaviteľnými spätnými zrkadlami
Odpojiteľný náves s výsuvnými stabilizačnými podperami, opornými nohami, synchronizovanými žeriavovými ramenami a kontajnerom s uzamykateľnými dverami
Špeciálne ozdobné prvky a logo výrobcu
Kultový ornament buldoga Mack na kapote
Kolekcia autentických nálepiek

Kód:  LO42078
Produktové číslo:  5702016116939
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06