Obnoviť stránku

LEGO Technic 42075 Záchranné auto

4,9 20 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Technic 42075 Záchranné auto

Stavebnice LEGO Technic sú určené pre všetkých milovníkov strojov a techniky a umožňujú zostavenie pokročilejších modelov so zložitejšími pohyblivými časťami. Sú preto určené predovšetkým pre skúsenejších staviteľov a milovníkov technických modelov. Séria LEGO Technic sa vyznačuje precíznym spracovaním aj tých najmenších detailov a zároveň vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov. Veľkou prednosťou LEGO Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať na iné, tematicky podobné stroje. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Kľúčové vlastnosti LEGO Technic 42075

  • Vhodné pre deti od 9 do cca 16 rokov
  • Pre pokročilých staviteľov a milovníkov technických modelov
  • Svet pohyblivých strojov a modelov
  • Ozubené kolieska, trámiky a kolíky
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Stavebnica Záchranné auto obsahuje 513 dielikov

LEGO Technic – Záchranné auto

Tento úžasný model hasičského SUV vás iste okamžite nadchne. Vozidlo v červeno-čierno-bielom vyhotovení má funkčné riadenie a tlmiče a jazdí na širokých čiernych kolesách s mohutnými pneumatikami. Samozrejmosťou je modrý výstražný maják a strešné svetlá, vďaka ktorým bude vozidlo neprehliadnuteľné. Dvere je možné otvoriť a posunutím svetiel sa dostanete k úložnému priestoru s náradím. Navijak je tiež funkčný, takže nebudete mať najmenší problém vytiahnuť zapadnuté či zaseknuté vozidlo. Celkový vzhľad doladíte skvelými samolepkami. A ak vás auto prestane baviť, môžete ho skúsiť prestavať na ohnivé pretekárske auto!

Obsah balenia:
Model hasičského SUV s možnosťou prestavby na pretekárske auto
Funkčné riadenie a tlmiče
Funkčný navijak
Vysúvacie svetlo
Kabína vodiča s otváracími dverami
Úložný priestor s náradím
Široké čierne kolesá s mohutnými pneumatikami
Modrý výstražný maják
Strešné svetlá
Súprava samolepiek na úpravu detailov

Kód:  LO42075
Produktové číslo:  5702016116892
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07