Obnoviť stránku

LEGO Technic 42074 Pretekárska jachta

4,9 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Technic 42074 Pretekárska jachta

Stavebnice LEGO Technic sú určené pre všetkých milovníkov strojov a techniky a umožňujú zostavenie pokročilejších modelov so zložitejšími pohyblivými časťami. Sú preto určené predovšetkým pre skúsenejších staviteľov a milovníkov technických modelov. Séria LEGO Technic sa vyznačuje precíznym spracovaním aj tých najmenších detailov a zároveň vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov. Veľkou prednosťou LEGO Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať na iné, tematicky podobné stroje. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Kľúčové vlastnosti LEGO Technic 42074

  • Vhodné pre deti od 8 do cca 14 rokov
  • Pre pokročilých staviteľov a milovníkov technických modelov
  • Svet pohyblivých strojov a modelov
  • Ozubené kolieska, trámiky a kolíky
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Stavebnica Pretekárska jachta obsahuje 330 dielikov

LEGO Technic – Pretekárska jachta

Tento verný model pretekárskej jachty v športovej žlto-modrej kombinácii vás iste okamžite zaujme, a to nielen svojím vzhľadom, ale aj veľkou mierou sofistikovanosti. Jachta má krásne potlačené plachty, detailný trup, laná a navijaky. Stačí nimi otočiť, natiahnuť plachty, chopiť sa funkčného kormidla a úžasná plavba za víťazstvom môže začať! Ak máte radi výzvy, môžete sa pokúsiť prestavať jachtu na detailne prepracovaný Katamarán.

Obsah balenia:
Verný model pretekárskej jachty v športových farbách s možnosťou prestavby na Katamarán
Plachty
Laná
Navijaky
Prepracovaný trup
Funkčné kormidlo
Samolepky

Kód:  LO42074
Produktové číslo:  5702016093971
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17