Obnoviť stránku

LEGO Technic 42054 CLAAS XERION 5000 TRAC VC

4,5 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LEGO Technic 42054 CLAAS XERION 5000 TRAC VC

Stavebnice LEGO Technic sú určené pre všetkých milovníkov strojov a techniky. Umožňujú zostavenie pokročilejších modelov so zložitejšími pohyblivými časťami.

Sú preto určené predovšetkým pre skúsenejších staviteľov a milovníkov technických modelov. Séria LEGO Technic sa vyznačuje precíznym vyhotovením aj tých najmenších detailov a zároveň vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov. Veľkou prednosťou LEGO Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať na iné, tématicky podobné stroje.

Stavebnice LEGO rozvíjajú kreativitu, jemnú motoriku a predstavivosť detí, a radia sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 11 do 16 rokov
  • Pre pokročilých staviteľov a milovníkov technických modelov
  • Svet pohyblivých strojov a modelov
  • Ozubené kolieska, trámky a kolíky
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov: 1 977

CLAAS XERION 5000 TRAC VC

Vysokofunkčný traktor z edície LEGO Technic je založený na skutočnom traktore Xerion Class a jeho proporcie sú úplne presné. Tiež použité farby sú presnou kópiou originálu.

Motorizovaná kabína sa môže otáčať o 180°, elektromotor uvádza do pohybu tiež žeriav, jeho zdvíhanie a otáčanie. Úžasný mechanizmus natáčania kolies umožňuje tri rôzne konfigurácie konania. Akumulátor je umiestnený pod kapotou, ktorú možno v prípade potreby otvoriť. Ďalšími jednoduchými mechanizmami môžete upraviť výšku žeriavu, opory, protizávažia a pod.

Žeriav môže byť prestavaný na pluh.

Kód:  LO1342
Produktové číslo:  5702015594073
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13