Obnoviť stránku

LEGO Technic 42050 Dragster

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Technic 42050 Dragster

Rozbehnite túto autentickú repliku dragsteru 2 v 1, ktorá obsahuje charakteristický vzhľad "silného auta" a veľa autentických detailov, vrátane mohutného motora V8 s pohyblivými piestami, funkčným riadením, obrovských zadných kolies, veľkého výfuku a veľkého zadného spojlera. Zdvihnite kapotáž a pozrite si konštrukciu vozidla, výfuky a funkčnú prevodovku. Tento model, ktorý sa dá vylepšiť pomocou pohonných funkcií, disponuje funkciou jazdy po dvoch kolesách, úžasnou kombináciou jasne modrej a čiernej farby a úžasnými nálepkami s plameňmi. Možnosť sa prestavať na výkonný dragster!

LEGO Technic
 

LEGO Technic

Stavebnice LEGO Technic sú určené všetkým milovníkom strojov a techniky. Vyznačujú sa precíznym spracovaním aj tých najmenších detailov, vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov. Veľkou prednosťou LEGO Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať v iné, tematicky podobné stroje.

Možnosti zostavenia

  • robustný dragster
  • dragster
  • 647 dielikov
LEGO Technic
 

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 
Kód:  LO1179
Produktové číslo:  5702015591980
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11