Obnoviť stránku

LEGO Technic 42045 Pretekársky hydroplán

Príslušenstvo k tovaru

LEGO Technic 42045 Pretekársky hydroplán

Prekonávajte rekordy v rýchlosti na vode s týmto úžasným aerodynamickým modelom 2 v 1, ktorý obsahuje mohutné sponsony, veľký kokpit a kombináciu modrej a bielej farby so športovými čierno-bielymi šachovnicovými pretekárskymi nálepkami. Manévrujte s týmto výkonným strojom na štartovaciej čiare a sledujte, ako sa vrtule a piesty motora začínajú hýbať. Teraz sa pripravte na preteky. Keď sa budete cítiť na inú staviteľskú výzvu, prestavte ho na vysokorýchlostný pretekársky čln. Interaktívna 3D digitálna aplikácia LEGO s návodmi na stavanie je dostupná online pre obidve modely.

LEGO Technic

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

LEGO Technic

Stavebnice LEGO Technic sú určené všetkým milovníkom strojov a techniky. Vyznačujú sa precíznym spracovaním aj tých najmenších detailov, vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov. Veľkou prednosťou LEGO Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať v iné, tematicky podobné stroje.

Možnosti zostavenia

  • Závodný hydroplán
  • Vysokorýchlostný čln
  • 180 dielikov
LEGO Technic

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO1174
Produktové číslo:  5702015590938
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02