Obnoviť stránku

LEGO Supreme FRIENDS POWERFUL - 6-dielny set

Príslušenstvo k tovaru

LEGO Supreme FRIENDS POWERFUL - 6-dielny set

Vysoko kvalitný set s motívmi Lego Friends obsahuje všetko, čo bude vaša malá študentka v škole potrebovať - batoh, vybavený peračník, batôžtek na športový úbor či prezúvky, desiatový box, fľašu na pitie a pláštenku.
Batoh vyniká veľmi ľahkou konštrukciou s polstrovaním z príjemného a priedušného materiálu. Pre väčší komfort má polstrované nastaviteľné popruhy na ramená a na hrudník. Batoh ďalej disponuje reflexnými prvkami, ktoré dieťaťu zaručujú maximálnu bezpečnosť v zhoršených svetelných podmienkach. V spodnej časti batohu sa nachádzajú tvarované nožičky, ktoré ho chránia pred vlhkom a špinou. Okrem hlavného veľkého vrecka na učebné pomôcky nájdete na batohu aj izolované predné vrecko na desiaty, sieťované bočné vrecko na fľašu s pitím, vnútorné vrecká na peračník, mobilný telefón a ďalšie drobnosti a priehradku na rozvrh hodín. Vo veku batohu sa potom nachádza praktická pláštenka.
Peračník je vybavený značkovými ceruzkami a ďalšími školskými pomôckami. Konkrétne v ňom nájdete 4 silné trojhranné pastelky s nelámavými tuhami, 10 tenkých pasteliek, 2 ceruzky, pravítko rovné, pravítko trojuholníkové, gumu, dvojité strúhadlo a rozvrh hodín.
Batôžtek na cvičebné pomôcky či prezúvky sa dá jednoducho pripevniť priamo na batoh. Jeho zapínanie je riešené zipsom a je vybavený aj pohodlným uchom na prenášanie.
Parametre a špecifikácia:
Motív:
Lego Friends
Batoh:
Objem: 15 l
Hmotnosť: 1190 g
Vonkajší rozmer: 34x38x28 cm
Vnútorný rozmer: 33x37x27 cm
Fľaša na pitie:
Objem: 0,5 litra
Obsah sady:
1x batoh
1x vybavený peračník
1x batôžtek na cvičebný úbor či prezuvky
1x fľaša na pitie
1x desiatový box
1x fluorescenčná pláštenka

Kód:  LO481i
Produktové číslo:  4047443176080

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02